Cine suntem?

o Echipa dinamica

ContabTym este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Organizatia noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si Membra a Camerei Consultantilor Fiscali. Prin munca noastra contribuim activ la progresul oamenilor de afaceri, obiectivul nostru fiind acela de a asigura servicii profesionale de calitate.

  • ContabTym este o echipa formata din Experti Contabili si Economisti cu o vasta experienta in domeniu, va ofera servicii complete de contabilitate computerizata la standarde europene pentru firme mici si mijlocii (SRL-uri). Contabilitate primara, salarii, imobilizari, amortizari, stocuri, gestiuni, declaratii, balante, bilanturi, totul la cheie pentru societatile dumneavoastra. Oferim de asemenea analiza fiscala, consultanta fiscala si consultanta taxe si impozite.
 
  • Seriozitate, profesionalism si incredere. Acestea sunt calitatile care descriu cel mai bine sistemul nostru de valori. Prin gama diversificata si completa de servicii urmarim sa acoperim toate solicitarile si asteptarile clientilor nostri. Receptivi la evolutia pietei, ne adaptam mereu realitatii din domeniu, astfel incat sa devenim mai competitivi.
 
  • Clientii nostri sunt partenerii nostri de afaceri si, de aceea,noi urmarim tot timpul sa dezvoltam relatii de incredere si parteneriate reale cu acestia. Experienta, promptitudinea si adaptabilitatea sunt atuurile noastre. De aceea am fi onorati sa ne acordati increderea dumneavoastra.